اجرا و ساخت درب های اکوستیک | ارائه دهنده ی خدمات صداگیری درب های اکوستیک | صندلی میلاد

صداگیری درب های اکوستیک

در موارد متعددی سازندگان آپارتمان ها به دلیل صرفه جویی در هزینه تمام شده ساخت آپارتمان، از محصولات و لوازم معمولی برای تکمیل بخش های مختلف ساختمان استفاده می کنند. این مورد تنها محدود به آپارتمان ها و منازل مسکونی نیست و گاهی شرکت ها و مجموعه های کاری حرفه ای نیز از تجهیزات و لوازم قدیمی محل کار خود راضی نیستند. از جمله تجهیزاتی که چه در محل زندگی و چه در محل کار از اهمیت زیادی برخوردار است، درب های بخش های ساختمان است.

  درب اتاق ها، سرویس بهداشتی و حمام، درب وردوی آپارتمان و … محل ورود و خروج صدا، سرما و گرما و آلودگی های محیط به داخل محیط خانه یا محل کار است.

  صداگیری درب آکوستیک از جمله به صرفه ترین خدمات کارگاه های تخصصی درب های آکوستیک است که امروزه توجه بسیاری را به دلیل کاهش هزینه های تعویض و خرید درب آکوستیک نو به خود جلب کرده است.

درب آکوستیک یکی از ضروریات آپارتمان ها و یا مجموعه هایی است که حفظ حریم خصوصی و یا سکوت کامل در محیط آن ها برای ساکنین آن اهمیت زیادی دارد. به عنوان مثال برگزاری جلسات در مجموعه کاری به طوری که نه مزاحم سایر کارکنان شود و نه صروصدای محیط مزاحم فضای جلسه شود یا در فضای کوچک آپاتمان های امروزی حفظ حریم خصوصی اعضای خانواده در اتاق خواب یا سرویس بهداشتی و حمام و یا جلوگیری از ورود سروصدای شلوغی بیرون از منزل، از مواردی است که صداگیری درب آکوستیک را ضروری می سازد.

با فعالیت کارگاه ها و تکنسین های حرفه ای در صداگیری درب آکوستیک، دیگر نگرانی ای از بابت آکوستیک نبودن درب های منزل یا محل کار نخواهیم نداشت. تکنسین های حرفه ای مجموعه صندلی میلاد با استفاده از لوازم مرغوب صداگیری درب آکوستیک و به کارگیری موثر لوازم مربوطه در صداگیری و عایق کردن درب های منزل یا دفتر کار در برابر صدا، سرما و گرما و آلودگی های محیط، آماده ارائه خدمات تخصصی در این زمینه و همچنین تعمیر صندلی اداری است.

در ادامه مطلب با نکاتی راجع به درب های آکوستیک و نحوه صداگیری آشنا خواهیم شد.

درب آکوستیک چیست؟

   از درب های آکوستیک یا درب عایق صدا به منظور جلوگیری ازسر و صدا در مکان های متفاوتی استفاده می شود. درب آکوستیک از ورود صدا های محیط خارجی به محیط داخلی جلوگیری می کند. بیشتر افراد جامعه برای کاهش اساسی  صدا به محیط خانه از درب آکوستیک یا درب عایق صدا به همراه پنجره های دوجداره استفاده می کنند. شما می توانید نمونه بارز درب آکوستیک را در سالن های کنفرانس، سینما، اتاق های مدیریتی و درب های آموزشگاه های موسیقی مشاهد کنید.

درب های ضد سرقت تا حدودی آلودگی صوتی محیط خارجی را کاهش می دهند اما درب آکوستیک از لحاظ کاهش آلودگی صوتی در درجه  و کیفیت بسیار بالاتری نسبت به سایر درب ها دارند. متاسفانه به دلیل هزینه های بالای درب های آکوستیک و پنجره های دوجداره در ساخت و ساز از درب و پنجره های بی کیفیت تری استفاده می شود، در نتیجه مشکلاتی همچون آلودگی صوتی باقی می ماند و ازبین نمی رود.

درب آکوستیک

با گسترش شهر نشینی و افزایش آلاینده های صوتی در حیطه های مختلف، نیاز به درب های ضد صدا یا صداگیری درب های آکوستیک بیشتر مورد توجه قرار گرفت. امروزه در زمینه های وسیعی از درب آکوستیک استفاده میگردد که شامل استودیوهای ضبط صدا، مراکز صنعتی و … میشود. اصول ساخت و مهندسی این درب ها متفاوت و هوشمندانه تر از درب های معمولی مورد استفاده در منازل و ادارات است. بسته به نیاز کاربران مدل های متفاوتی از درب های ضد صدا در بازار موجود میباشد که هر کدام قابلیت های منحصربفردی را دارند. در پاسخ به این سوال که “چرا باید از درب های آکوستیک استفاده کنیم؟” در ادامه به مواردی اشاره خواهیم کرد که نیاز استفاده از این درب ها را آشکار میسازند.

صداگیری درب های اکوستیک

 

کاهش اتلاف انرژی

زمانی که حرف از درب های آکوسیک به میان می آید، اولین ویژگی بارز این درب ها، یعنی ضد صدا بودن به ذهن افراد خطور میکند. این در حالیست که ویژگی های دیگری مانند عایق سرما و گرما بودن، درب های آکوستیک را از سایر درب ها متمایز میسازد.  با استفاده از این درب ها در ساخت آپارتمان ها و منازل مسکونی و بهینه سازی مصرف انرژی، میتوانید در کاهش هزینه ها نیز گامی موثر بردارید.

عایق صوتی درب های اکوستیک

برای جلوگیری از انتقال صدا و ارتعاشات صوتی از اتاقی به اتاق دیگر یا از محیطی به محیط دیگر میتوان از درب های آکوستیک بهره برد. سازندگان مدل های مختلفی از عایق 30 دسی بل الی 54 دسی بل و بیشتر را طراحی و تولید کرده اند تا با توجه به نیاز، کاربران درب مناسب خود را انتخاب کنند.

جلوگیری از نفوذ گرد و غبار

آلودگی ها و ذرات معلق موجود در هوا میتوانند باعث کاهش کیفیت هوای داخل محیط شوند. این مشکل با درزگیری های دقیق و عایق بندی مناسب درب های آکوستیک، قابل حل میباشد.

 

صداگیری درب های اکوستیک

درب ضد صدا یا درب اکوستیک  نوعی از درب می باشد که به میزان قابل توجهی می تواند صدای ایجاد شده از بین رو به محیط داخلی بگیرد . امروزه با افزایش شهر نشینی و همچنین به سرکارآمدن تعداد زیادی از خودرو ها و سایر موارد دیگر داشتن یک محیط آرام و به دور از سر و صدا می تواند بسیار کمک کننده باشد. از جهت دیگر خانه یک بخش از زندگی انسان های می باشد که به منظور ایجاد آرامش مورد استفاده قرار میگرد حال شرایطی را در نظر بگیرد که در محیط خانه سر و صدا بیش از حد وجود داشته باشد و آرامش کافی حتی در موقع خواب را نداشته باشید.
امروزه با پیشرفت زندگی شهرنشینی و ایجاد آلودگی های صوتی، استفاده از عایق صدا در ساختمان سازی امری مهم و اساسی می باشد. استفاده از عایق صدا در ساختار دیوار، کف و غیره می تواند از عبور صدا جلوگیری به عمل آورد. اما از آن جایی که انجام این کار هزینه زیادی در بر دارد، بسیاری از ساختمان سازان از اجرای آن در ساختمان سازی امتناع می کنند . یکی از روش هایی که برای جلوگیری از عبور صدا مورد استفاده قرار می گیرد،صدا گیری درب های آکوستیک ساختمان می باشد. استفاده از درب های اکوستیک می تواند تا اندازه زیادی از عبور صدا جلوگیری به عمل آورد.

مطالب مرتبط:

صداگیری درب های آگوستیک

مواد قابل استفاده در صداگیری درب های اکوستیک

پشم سنگ

یکی از مناسب ترین مواد در عایق سازی، پشم سنگ میباشد چرا که پشم سنگ با قابلیت جذب ارتعاشات صوتی  به خود، مانع بسیار خوبی در مقابل امواج صوتی میباشد. همچنین پشم سنگ به دلیل طبیعی بودن، جزو مواد سازگار با محیط زیست محسوب میشود. پشم سنگ نوعی پشم معدنی است که از سنگ های آتش فشانی به دست می آید. این سنگ های آتش فشانی را وارد کوره می کنند و دمای کوره را تا 1650 درجه سانتی گراد بالا می برند. سپس با سرعت بسیار زیادی آن را چرخانده که رشته های طولانی به شکل الیاف به دست می آید. پشم سنگ در مواقعی برای صداگیری درب آکوستیک به کار می رود که ساخت درب های ضد صدای لمسه امکان پذیر نباشد.

مزایای استفاده از پشم سنگ برای صداگیری درب آکوستیک

  • عایق حرارتی است.
  • در برابر آتش مقاوم است.
  • سازگار با محیط زیست است.
  • کار با آن آسان است.
  • با انواع مختلف سطوح سازگار است.

چرم (لمسه کاری)

استفاده از چرم و لمسه از رایج ترین راه ها برای صداگیری درب آکوستیک می باشد. درب های ساختمانی عمدتا یا از جنس چوب هستند و یا ام دی اف که یکی از مزیت های چوب نسبت به ام دی اف، عایق بودن بیشتر در برابر صدا است. اما این به این معنا نیست که هیچ صدایی از درب های تمام چوب رد نمی شود. پس با یک لایه چرم بر روی درب، صداگیری درب آکوستیک انجام می شود. با چرم کوبی بر روی درب که به لمسه کاری نیز معروف است، میتوان تا حدی از نفوذ صدا جلوگیری کرد. این تکنیک در ساخت درب های آکوستیک مورد استفاده در استودیو ها و اتاق های کنفرانس کاربرد دارد.

سرب

توانایی جلوگیری از نفوذ صدا در درب های ساخته شده با سرب، مقدار قابل قبولی میباشد اما از پشم سنگ عملکردی کمی ضعیف تر دارد. استفاده از سرب باعث افزایش وزن درب های آکوستیک میشود اما در حین حال میتوان حجم درب های ساخته شده را تا حد زیادی کاهش داد. یکی از مهمترین ویژگی های سرب در روند صداگیری درب آکوستیک، وزن بالای آن است که همین امر سبب عایق بودن آن می شود. از درب های عایق شده با سرب در مکان هایی مانند سینما، استودیوی صدا و… استفاده می شود.

استفاده از فوم در صداگیری درب آکوستیک

می توان از فوم در عایق کردن درب های بدون هسته نیز استفاده کرد. این فوم ها معمولا از جنس پلی استایرن، پلی اورتان و فوم الاستومری هستند. اما به تنهایی خیلی تضمینی برای جلوگیری از صدا نیستند و بیشتر در تکمیل روش لمسه دوزی به کار روند. در این روش ابتدا یک ورق فوم با ضخامت مناسب روی درب نصب می کنند و این کار تا حدی از ورود صدا جلوگیری می کند.

استفاده از رنگ های عایق صدا برای صداگیری درب آکوستیک

یکی دیگر از راه های عایق سازی صدا، استفاده از یک لایه از رنگ های عایق در یک طرف یا دو طرف درب می باشد. این رنگ ها با ایجاد یک ضخامت روی درب، می توانند کمی از صداهای اضافی را جذب کرده و مانع از ورود و خروج اصوات شوند.

ورقه های ضخیم وینیل

یکی دیگر از راه های صداگیری درب آکوستیک، استفاده از ورقه های ضخیم وینیل است. اگرچه کارایی این ورقه ها به اندازه لسمه، یا سرب نیست اما استفاده از این ورق بسیار آسان است به طوری که تنها با استفاده از چسب یک لایه فوم وینیل را بر روی درب چسبانده و از ورود صدا به داخل فضای مورد نظر جلوگیری کنید. این ورقه ها در ضخامت های متفاوت قابل خریداری می باشند.

صداگیری درب های اکوستیک

هدف از استفاده و کاربرد درب آکوستیک

درب آکوستیک یا درب های عایق صدا همانطور که از نام آن ها پیداست به منظور از بین بردن آلودگی صوتی بین فضای داخلی با فضای بیرون استفاده می شوند. درب های ضد صدا یا آکوستیک معمولا بیشتر در سالن های همایش، سینما، کنفرانس، اتاق جلسات، اتاق فرمان و استودیو ها مورد استفاده قرار می گیرد.

ساختار داخلی درب های آکوستیک بر اساس نیاز تعریف شده محیط، باید عایق صوتی مناسبی برای جلوگیری از ورود سرو صدا و امواج صوتی باشد. در برخی از محیط ‌ها نیز باید علاوه بر موارد فوق، سطح درب به عنوان  بازتابنده یا دیفیوزر عمل نماید و باعث بازپخش امواج به مسیرهای متفاوت گردد.

موارد و مکان های مورد استفاده درب های آکوستیک

  • عایق صوتی درب آپارتمان؛
  • سالن های کنفرانس؛
  • درب های ورودی و خروجی سالن سینما؛
  • اتاق های کارگاه ها؛
  • اتاق های مدیریتی؛
  • درب شرکت ها و دفاتر کار؛
  • استودیو ها و اتاق های صدا؛
  • درب توالت و سرویس بهداشتی.

تفاوت درب آکوستیک و نیمه آکوستیک

  تفاوت اصلی درب آکوستیک و درب نیمه آکوستیک در آن است که برای پیاده سازی درب آکوستیک نیاز به پروفیل کشی وجود دارد و هزینه بیشتری می طلبد. درب های آکوستیک که برای صداگیری حداکثری استفاده می شود عموما در مکان هایی همچون استودیو های ضبط صدا و تصویر،اتاق مدیرعامل، سالن تیراندازی و … مورد استفاده قرار می گیرد. اما درب های نیمه آکوستیک از منظر پیاده سازی ساده تر بوده و هزینه کمتری نیز در بردارند. این درب ها به خوبی می توانند نیاز اماکنی همچون سالنهای همایش و کنفرانس را از نظر ایزولاسیون صوتی پاسخگو باشند.

قیمت صداگیری درب آکوستیک

  عایق سازی درب های ساختمانی بر حسب روش به کار رفته می تواند هزینه های متفاوتی داشته باشد. بدیهی است که لمسه کاری، استفاده از سرب و هر کدام از روش ها قیمت متفاوتی دارند. برای آگاهی از قیمت دقیق، می توانید با شماره های مندرج در سایت تماس حاصل نمایید.

آخرین مقالات

راهنمای کامل روغن کاری صندلی اداری

 روغن کاری صندلی اداری

اگر صندلی‌های اداری در محل کار یا منزل شما هم سر و صدای آزاردهنده ایجاد می‌کند، بهتر است با روند روغن کاری آن آشنا شوید.

ایجاد سر و صدا توسط صندلی اداری در اداره، دفتر کار، مکان‌های آموزشی و فرهنگی یا محیط‌های دیگر همیشه آزاردهنده بوده است. این موضوع می‌تواند تمرکز افراد را به هم ریخته و توجه آن‌ها را از کار و رویدادهای مهم روزانه منحرف کند. با گذشت زمان و حرکت مداوم بخش‌های مختلف صندلی اداری و هم‌چنین ایجاد فشار بر روی آن‌ها، قسمت‌هایی که با یکدیگر تماس دارند، سر و صدا ایجاد می‌کنند. در این مقاله سعی کرده‌ایم نکات مهم در مورد روغن کاری صندلی اداری و مراحل آن را توضیح دهیم.

مراحل روغن کاری صندلی اداری

برای روغن کاری صندلی اداری بهتر است مراحل زیر را به ترتیب انجام دهیم:

● ابتدا باید همه قسمت‌های صندلی از آلودگی و گرد و غبار پاک شود. زیرا در صورت وجود آلودگی، روغن کاری به خوبی انجام نمی‌شود.

● در ادامه بهتر است یک فرد روی صندلی بنشیند و حالت‌ها و ارتفاع‌های مختلف را امتحان کند تا منشا صدا تشخیص داده شود. معمولا بیشتر مشکلات صدا دادن صندلی، مربوط به پشتی و پایه‌های آن است. بنابراین ضمن بررسی بخش‌های دیگر، به این قسمت‎ها توجه بیشتری داشته باشید.

● سپس در محلی که صدا شنیده شد، روغن کاری انجام شود؛ به این صورت که روغن یا اسپری روان کننده را از فاصله کم نگه داشته و اسپری کنید.

● دوباره باید فردی روی صندلی نشسته و صندلی را تکان دهد تا حالت‌های مختلف صندلی بررسی شود. به این دلیل که تمامی قسمت‌های صندلی با روغن آغشته شده و اصطکاک کم‌تر شود. هم‌چنین اگر هم‌چنان صدایی ایجاد می‌شود، محل آن مشخص شود.

● برای بررسی پشتی صندلی نیز بهتر است فرد به سمت عقب خم شود و دوباره صدا را بررسی کنید. در صورت وجود صدا، پشتی صندلی نیز نیاز به روغن کاری دارد.

● گاهی صدای ایجاد شده ممکن است ناشی از چرخ‌های صندلی باشد. بنابراین هنگام بررسی چرخ، آن را حرکت بدهید و با چرخ جابه‌جا کنید تا اگر صدا از چرخ‌ها بود، روغن کاری شوند. برای این کار کمی روغن را روی بخش سیلیکونی چرخ ریخته و چند بار چرخ را حرکت دهید تا همه قسمت‌های آن آغشته به روغن شود.

● در پایان کار، پس از روغن کاری، تمامی قسمت‌های صندلی که روغنی شده را با پارچه تمیز کنید تا منجر به الودگی لباس‌ها هنگام نشستن نشود. برای تثبیت اسپری‌های روان کننده می‎توانید از وازلین استفاده کنید. چون در این صورت ماندگاری ن بیشتر میآن بیشتر می‌شود و صندلی مدت بیشتری صدا ایجاد نمی‌کند. اما به این نکته هم توجه داشته باشید که وازلین تمیزکاری را مشکل‌تر می‌کند، چون باعث جذب بیشتر آلودگی و گرد و غبار می‌شود.

دلایل سر و صدای صندلی

با گذشت زمان، تحمل وزن و کارکرد زیاد صندلی‌های اداری به صورت روزانه، سر و صدا داشتن و جیرجیرکردن صندلی امری شایع است. زیرا مواد روان‌کننده‌ای که شرکت سازنده استفاده می‌کند، پس از مدتی خشک می‌شوند. صندلی‌های اداری حتی بعد از روغن کاری هم با مرور زمان باعث تولید صدا شده و نیاز به روغن کاری‌های دوره ای دارند.  یکی از دلایل دیگر صدا دادن صندلی، می‌تواند شل بودن پیچ‌های صندلی باشد. چون با استفاده زیاد از صندلی، پیچ‌ها و اتصالات آن شل می‌شوند. بنابراین بهتر است قبل از روغن کاری از شل نبودن اتصالات صندلی اطمینان حاصل کنید.

از جمله دلایل دیگر برای ایجاد صدا، رطوبت و زنگ زدن بخش فلزی صندلی است. با نادیده گرفتن این مشکل، استحکام صندلی و قطعات آن به مرور زمان کم‌تر شده و در نهایت کاربرد خود را از دست خواهد داد. سرویس و روغن کاری دوره‌ای می‌تواند از بروز این مشکل جلوگیری کند. گاهی به دلیل وجود آلودگی این صدا ایجاد می‌شود می‌توان هوای فشرده را به آن قسمت‌ها دمید تا ذرات آلودگی و یا گرد و غبار بیرون بیایند.

نگهداری و نظافت صندلی اداری و اهمیت آن

شما به عنوان فردی شاغل در بیشتر ساعات روز، اکثر فعالیت‌های کاری خود را بر روی صندلی اداری انجام می‌دهید. به همین دلیل توجه به نظافت و مراقبت از صندلی بسیار مهم است. زیرا از بروز آسیب اسکلتی به بدن شما یا هر خسارتی جلوگیری می‌کند. اهمیت رعایت این نکات آن جایی مشخص می‌شود که به ایرادات و سر و صدای صندلی اداری توجه نشده و به مرور زمان کارایی خود را از دست می‌دهد و منجر به تعویض کلی صندلی می‌شود. اکنون به بررسی چند مورد از این اقدامات می‌پردازیم.

  1. تمیز کردن صندلی اگر چه کاری ساده است؛ اما مهم‌ترین اقدام در نگهداری از آن محسوب می‌شود . این امر گاهی ممکن است بی‌اهمیت در نظر گرفته شود.
  2.  فارغ از این که جنس صندلی اداری از چه نوعی باشد، قرار گرفتن مداوم صندلی زیر نور مستقیم خورشید باعث آسیب دیدن ان می‌شود.  به خصوص اگر صندلی از جنس چرم باشد، با برخورد نور مستقیم خورشید، تمامی رطوبت موجود در آن گرفته شده و صندلی خشک و خراب می‌شود.
  3.  اگر صندلی اداری هنگام نشستن فرو برود، برای از بین رفتن این مشکل نیاز به تعویض سیلندر گاز صندلی می‌شود. زیرا وظیفه سیلندر گاز این است که وقتی شخصی روی صندلی می‌نشیند، جک پنوماتیک بالا رود.
  4. از جمله روش‌های رایج و پرکاربرد برای نگهداری صندلی اداری، روغن کاری بخش‌های مختلف آن به خصوص قسمت چرخ‌ها است. ورود گل، گرد و خاک و هر نوع آلودگی به چرخ و قسمت‌های مختلف صندلی، منجر به سر و صدا کردن و کاهش عملکرد آن‌ها می‌شود. در این مواقع بهتر است صندلی را وارونه کرده و بخش‌های مختلف را بررسی و روغن کاری کنید.

سخن پایانی

صندلی‌های اداری چرخ‌دار دارای چند قطعه متحرک هستند که نیاز دارند هر از گاهی روان‌کاری شوند تا عملکرد درستی داشته باشند. پس از استفاده مکرر، حتی در صورت رسیدگی هم احتمال صدادار شدن صندلی‌های اداری بسیار زیاد است. با دانستن دلایل ایجاد این صدا در صندلی اداری و  یادگیری مراحل روغن کاری می‌توان عمر این صندلی‌ها را طولانی و خرابی‌های آن را کم‌تر کرد. در این مقاله سعی کردیم نکات مهم در مورد روغن کاری را توضیح دهیم. اگر با انجام روغن کاری هم مشکل شما حل نشد، نیاز به سرویس و تعمیر صندلی اداری وجود دارد. برای مشاوره و یا تعمیر انواع صندلی اداری می‌توانید با کارشناسان صندلی میلاد در ارتباط باشید.

معرفی صندلی گیمینگ و بهترین انواع آن

اگر شما هم جزو گیمرهای حرفه‌ای هستید که به دنبال یک صندلی گیمینگ استاندارد برای اتاق خود می‌گردید، با ما همراه باشید تا در مورد ویژگی‌های صندلی گیمینگ بیشتر بدانیم.

از جمله لوازم مهم و ضروری برای گیمرها صندلی گیمینگ است که عوارض ناشی از بازی‌های رایانه‌ای را به حداقل می‌رساند. اطلاع از ویژگی‌های صندلی گیمینگ استاندارد و انواع صندلی‌های مناسب برای گیم می‌تواند ما را در خرید این محصول کمک کند تا صندلی متناسب با کار و ویژگی‌های جسمانی خود تهیه کنیم. پس در این مقاله با ما همراه باشیم تا با نکات مهم و مزایای صندلی گیمینگ مناسب آشنا شویم.

مطالب کاربردی: 

خرید صندلی  تعمیر صندلی  تعویض فوم صندلی  تعویض روکش صندلی  تعویض جک صندلی

نمونه ای از یک صندلی گیمینگ

معرفی صندلی گیمینگ

صندلی‌های گیمینگ نسل ارتقا یافته صندلی‌های کامپیوتر هستند. امروزه با گسترش بازی‌های رایانه‌ای، xbox و کنسول‌ها افراد زیادی پشت میز نشسته و ساعت‌ها روی صندلی به بازی می‌پردازند. صندلی گیمینگ استاندارد با توجه به این که طبق اصول ارگونومیک طراحی شده‌اند، تمام نیازهای گیمر هنگام بازی را برطرف کرده و مانع از بروز مشکلات اسکلتی عضلانی می‌شوند.

این نوع صندلی علاوه بر گیمرها، برای کاربرانی که ساعت ها از لپ تاپ یا کامپیوتر استفاده می‌کنند نیز مناسب است. از جمله مواردی که صندلی گیمینگ از نظر شکل ظاهر با سایر صندلی‌ها فرق دارد، پشتی بلند آن است که به طور کامل سر و گردن گیمر را نگهداری و پشتیبانی می‌کند و برای خیره شدن طولانی مدت به نمایشگر طراحی و بهینه شده است. از این صندلی‌ها در مسابقات ورزشی آنلاین (eSports) نیز استفاده می‎شود.

مزایای استفاده از صندلی گیمینگ

صندلی‌های گیمینگ به دلیل اهمیت بالا و استفاده بلند مدت، با مواد اولیه باکیفیت ساخته شده و تمام اصول ارگونومیکی در طراحی آن رعایت شده است. از این رو استفاده زیاد از این صندلی‌ها به کمر، ستون فقرات و نشیمن‌گاه گیمر آسیبی وارد نمی‌کند. هم‌چنین به این دلیل که تمامی تنظمات بخش‌های مختلف مانند ارتفاع نشیمن و دسته، و زاویه پشتی صندلی را دارد، امکان قرار گرفتن در بهترین زاویه مقابل مانیتور را فراهم می‌کند.

این صندلی‌ها به دلیل طراحی مناسب و منحصر به فردی که دارند، علاوه بر گیمرها برای برنامه‌نویسان، نویسندگان، هنرمندان دیجیتال و تمامی کاربرانی که زیاد از کامپیوتر استفاده می‌کنند، مناسب است.

انواع بهترین صندلی‌های گیمینگ

صندلی بازی کنسولی

این نوع صندلی‌ها تنها برای بازی‌های کنسولی ساخته شده‌اند. شکل آن‌ها به صورت حرف L بوده و برعکس صندلی‌های مناسب برای بازی‌های کامپیوتری، چرخ ندارند. به این صندلی‌ها راکر نیز گفته می‌شود که دلیل آن ارتباط تکیه‌گاه صندلی با حرکات گیمر است. یعنی پشتی صندلی با حرکات جلو و عقب گیمر نیز حرکت کرده و جلو یا عقب می‌رود. همین ویژگی راحتی این نوع صندلی را بیشتر از سایر صندلی‌ها می‌کند.

صندلی بازی مسابقه‌ای

صندلی‌ بازی‌های مسابقه‌ای گران‌ترین صندلی گیمینگ است. این صندلی‌ها به قابی متصل می‌شوند که روی آن‌ها می‌توان قطعاتی مانند کلاچ، ترمز، فرمان، دندهو سایر تجهیزات لازم برای بازی‌های مسابقه‌ای را نصب کرد. در بسیاری از کشورها از این صندلی برای آموزش مجازی رانندگی استفاده می‌شود.

صندلی بازی کامپیوتری

این نوع صندلی رایج‌ترین صندلی گیمینگ است که برای نشستن یا کار کردن پشت میز و انجام بازی‌های رایانه‌ای به کار برده می‌شود. این صندلی‌ها 5 عدد چرخ و یک دسته برای بالا یا پایین کردن ارتفاع صندلی دارند. قابلیت چرخش 360 درجه این نوع صندلی باعث می‌شود کاربر یا گیمر به راحتی پشت میز در حرکت باشد. ارتفاع دسته این صندلی تا حد مناسبی بلند است که راحتی و تسلط به موس و کیبورد را افزایش می‌دهد.

صندلی کیسه لوبیا یا راحتی

ارزان‌ترین نمونه صندلی گیمینگ، صندلی کیسه لوبیا یا راحتی است که به هر شکل می‌توان روی آن نشست. درون این نوع صندلی با فوم و الیاف مخصوص پر شده است و نرمی و راحتی فوق‌العاده‌ای دارد. به همین دلیل علی رغم این که پشتی قابل تنظیم ندارند، بیشتر گیمرها این صندلی را برای بازی انتخاب می‌کنند.

مهم‌ترین نکات قبل از خرید صندلی گیمینگ

صندلی گیمینگ آبی

اندازه صندلی گیمینگ

طبیعتا مهم‌ترین ویژگی که هنگام خرید صندلی گیمینگ باید به آن توجه کرد، سایز و ابعاد صندلی است. هر صندلی باید متناسب با قد و وزن یک کاربر خریداری شود تا از آسیب صندلی و خستگی کاربر جلوگیری شود. به طور معمول صندلی‌های گیمینگ در 3 محدوده قدی برای کاربران عرضه می‎شوند. سایز کوچک مناسب افراد سبک وزن و دارای حداکثر قد 170 سانتی‌متر و وزن 80 کیلوگرم هستند. سایز متوسط برای کاربران تا قد 190 سانتی‌متر و وزن 100 کیلوگرم ساخته شده است و در نهایت صندلی‌های سایز بزرگ برای افراد بالای 190 سانتی‎متر و سنگین وزن است.

نشیمن‎گاه صندلی

استفاده از صندلی‌هایی که نشیمن‌گاه غیراستانداردی دارند، باعث ناراحتی و دردهای کمر و دنبالچه می‌شوند. نشیمن‌گاه صندلی در عین راحتی باید باکیفیت باشد تا در طول زمان شکل و فرم خود را از دست ندهد. امروزه معمولا در تولید صندلی‎های استاندارد از فوم سرد طبی استفاده می‌شود. این فوم هنگام نشستن کاربر، با انحناهای بدن کاربر تغییر کرده و شکل آن را به خود می‌گیرد تا بیشترین راحتی برای کاربر فراهم شود. با بلند شدن فرد، فوم به سرعت به حالت قبلی خود باز می‌گردد.

تکیه‌گاه صندلی

تکیه‌گاه صندلی باید توانایی حمایت و پشتیبانی کامل از کمر و گردن را داشته باشد. به صورتی که با نشستن کاربر، انحناهای کمر و گردن، در نقاط درستی قرار بگیرند. پشتی متحرک صندلی نیز باید توانایی حرکت یکنواخت و ایمن را در زوایای مناسب داشته باشد. در مدل‌های گران قیمت صندلی گیمینگ، این تغییر زاویه تا 135 درجه هم امکان‌پذیر است. اما زاویه ایده‌آل و درست برای قرار گرفتن در مقابل کامپیوتر بین 100 الی 110 درجه است.

چرخ‌های صندلی

صندلی‌های ارزان قیمت، پایه و چرخ‌های بی‌کیفیتی دارند که پس از مدتی استفاده و حرکت، شکسته و کارکرد خود را از دست می‌دهند. به خصوص برای کاربرانی که وزن بالایی دارند. صندلی گیمینگ استاندارد دارای پایه‌ای با محور 5 ستاره به منظور توزیع وزن و ساخته شده از جنس مقاوم است تا ظرفیت تحمل وزن‌های بالا را داشته باشد.

دسته صندلی

صندلی گیمینگ ارگونومیکی باید دسته‌های قابل تنظیم داشته باشد. زیرا این موضوع باعث افزایش راحتی و سلامت گیمر می‌شود. هنگام نشستن ساعدهای کاربر باید موازی با سطح کف بوده و آرنج‌ها هم در وضعیت استراحت قرار گیرند. در بسیاری از صندلی‌های گیمر باکیفیت، دسته‌های صندلی پد نرم و منعطفی دارند که آسودگی بیشتری را برای آرنج‌ها و دست‌ها فراهم می‌کند. ارتفاع دسته‌های صندلی در پایین‌ترین نقطه باید در راستای ران کاربر باشند و شانه‌ها نیز بدون قرار گرفتن در وضعیت تحت فشار حالتی بدون قوز و درست داشته باشند.

سخن پایانی

گیمرها بیشتر از سایر افراد درگیر با کامپیوتر، ثابت بر روی صندلی می‌نشینند و به همین جهت باید صندلی مناسب برای بازی را تهیه کنند تا ضمن زیبایی و راحتی، از بروز درد و آسیب‌های جسمانی جلوگیری کند. در صورتی که قصد خرید صندلی گیمینگ استاندارد را دارید اما بین صندلی‌های مختلف با قیمت و مدل‌های متنوع مردد هستید، کارشناسان صندلی میلاد شما را در انتخاب بهترین صندلی گیمینگ متناسب با بودجه‌تان کمک می‌کنند.

9 ویژگی بهترین صندلی کامپیوتر و راهنمای کامل خرید

اگر به دنبال تهیه بهترین صندلی کامپیوتر و نوع استاندارد و مناسب آن برای اتاق شخصی در منزل یا محل کارتان هستید، با ما همراه باشید تا با ویژگی‌های یک صندلی مناسب بیشتر آشنا شویم.

امروزه به دلیل گسترش اینترنت و کار با کامپیوتر، افراد ساعت‌های زیادی را بر روی صندلی می‌نشینند؛ بدون این که متوجه گذر زمان بشوند. این نشستن‌های طولانی مدت و عدم حرکت، مشکلات فیزیکی متعددی برای کاربر به وجود می‌آورد. استفاده از یک صندلی کامپیوتر استاندارد تا حد خوبی این مشکلات را برطرف می‌کند. در ادامه ویژگی‌ها و اصولی که یک صندلی کامپیوتر مناسب باید دارا باشد را بررسی می‎کنیم.

9 ویژگی بهترین صندلی کامپیوتر

دارا بودن قابلیت تنظیم پشتی

صندلی کامپیوتر مناسب باید این امکان را به شما بدهد که پشتی صندلی خود را در راحت‌ترین وضعیت ممکن تنظیم کنید. بسته به نوع ساخت صندلی، پشتی آن می‌تواند در چندین حالت تنظیم شود. علاوه بر این، پشتی صندلی باید مستحکم و در عین حال نرم و راحت بوده و انحنای S شکل را برای پرکردن گودی کمر داشته باشد.

دسته صندلی

دسته صندلی جزو قسمت‌هایی است که وجود آن برای صندلی لازم بوده و در انتخاب یک صندلی کامپیوتر استاندارد دخیل است. بهترین صندلی کامپیوتر دسته‌هایی با پد فوم یا چرم دارد که از ساعد و آرنج کاربر محافظت کرده و راحتی و تسلط او را بیشتر می‌کند. هم‌چنین دسته‌های صندلی کامپیوتر استاندارد قابلیت تنظیم ارتفاع در 4 حالت مختلف دارند.

پشتی کمر صندلی

صندلی‌های کامپیوتر باکیفیت پشتی کمر قابل تنظیم دارند. پشتی کمر این امکان را به کاربر می‌دهد که آن را روی کمر خود تنظیم کند. این امر از ایجاد گودی کمر جلوگیری می‌کند. گودی کمر در صورت نادیده گرفتن به سیاتیک تبدیل می‌شود و بسیار ناخوشایند و دردآور است. منظور از پشتی کمر، وجود بالشتکی است که به عنوان تکیه‎گاه برای گودی کمر عمل می‌کند.

قابلیت تنظیم ارتفاع

ارتفاع صندلی یکی از مهم‌ترین فاکتورهای انتخاب بهترین صندلی کامپیوتر است. در صورت تنظیم نشدن ارتفاع، برای افراد قد بلند یا قد کوتاه امکان تنظیم ارتفاع متناسب با میز وجود نخواهد داشت و صندلی بلندتر یا کوتاه‌تر خواهد بود که باعث آسیب به ستون فقرات، و ایجاد درد در ناحیه گردن و دست‌ها می‌شود. ارتفاع استاندارد صندلی، ارتفاعی است که پاهای فرد کامل بر روی زمین قرار بگیرد و کاربر احساس راحتی داشته باشد.

داشتن چرخ‌های مناسب

وجود چرخ برای صندلی کامپیوتر شاید برای بعضی افراد آپشن محسوب شود اما وجود آن برای دسترسی به همه قسمت‌های میز لازم و کاربردی است. صندلی کامپیوتر مناسب باید چرخ‌های روان و محکمی داشته باشد. در کنار استحکام بتوانند به سادگی و آزادانه بچرخند تا کاربر به بخش‌های مختلف میز دسترسی داشته باشد و دست و بازوی فرد دچار خستگی نشود.

دوام و عمر صندلی

صندلی‌های نامرغوب و بی‌کیفیت معمولا پس از مدت کوتاهی دچار آسیب‌های مختلف شده و در نهایت از کار می‌افتند. اما یک صندلی استاندارد برای مدتی طولانی کارکرد مناسبی خواهد داشت. برای تهیه صندلی کامپیوتر استاندارد از برندهای شناخته‌شده و فروشگاه یا سایت‌های معتبر خرید کنید.

جنس روکش صندلی

به دلیل زیاد نشستن روی صندلی، جنس روکش آن خیلی اهمیت دارد. روکش صندلی کامپیوتر در کنار دوام و استحکام باید جذب رطوبت را به خوبی انجام دهد. به همین جهت هنگام خرید جنس روکش صندلی را متناسب با نوع کار و فعالیت خود انتخاب کنید. اگر جنس چرم را برای صندلی کامپیوتر انتخاب کرده‌اید توجه کنید که شیارهایی برای عبور جریان هوا داشته باشد. وججود شیار روی روکش‌های چرمی، با عبور راحت‌تر جریان هوا و جلوگیری از افزایش دما، مانع از اذیت شدن فرد به خصوص در فصول گرم می‌شود.

تکیه‌گاه صندلی

پهنای استاندارد برای تکیه‌گاه صندلی بین 30 الی 48 سانتی‌متر است. تکیه‌گاه باید قابلیت تنظیم و جلو و عقب رفتن را داشته باشد تا فرد متناسب با نیازش آن را تنظیم کند. داشتن قفل ایمنی که تکیه‌گاه را در حالت استاندارد به صورت ثابت نگه دارد و مانع خروج آن از حالت تعادل شود هم از جمله فاکتورهای مهم برای تکیه‌گاه است.

پشتی گردن صندلی

وجود پشتی گردن برای یک صندلی کامپیوتر مزیت محسوب می‌شود. در این صورت فرد می‎تواند هنگام استراحت سر خود را به آن تکیه داده و احساس راحتی داشته باشد. خستگی و گرفتگی گردن که طی کار با کامپیوتر ایجاد می‌شود، توسط تکیه به پشتی گردن تا حد خوبی رفع می‌گردد و کاربر می‌‎تواند زمان بیشتری به کار بپردازد بدون این که خسته شود.

مهم‌ترین نکات قبل از خرید صندلی کامپیوتر مناسب

ارتقاع نشیمن‌گاه صندلی باید حدود 25 الی 35 سانتی‌متر پایین تر از سطح میز کار باشد.

هنگام خرید صندلی کامپیوتر استاندارد از یک فروشگاه معتبر ضمانت نامه و گارانتی صندلی به شما داده می‌شود.

برای افرادی که وزن نسبتا زیادی دارند صندلی‌هایی مناسب است که قابلیت تحمل وزن‌های بالا را داشته باشد.

صندلی کامیپوتر باید پایه چرخان داشته باشد تا کاربر بتواند به صورت 360 درجه اطراف خود گردش داشته باشد.

همه فواصل و زوایای صندلی کامپیوتر باید قابل تنظیم باشد.

لایه داخلی صندلی کامپیوتر باید 2 الی 3 سانتی متر ضخامت داشته باشد.

پایه صندلی باید دارای چرخ بوده و چرخ‌ها قابلیت حرکت بر روی جنس کفپوش فرش را داشته باشند. اگر صندلی کامپیوتر را برای منزل خریداری می‌کنید و صندلی باید رروی فرش باشد، بهتر است صندلی‌ای خریداری شود که دارای چرخ‌های محکمی بوده و قابلیت حرکت روی فرش را به راحتی داشته باشد.

مزایای استفاده از صندلی کامپیوتر استاندارد

بسیاری از کارفرمایان دنبال مبلمان اداری شیک و جذاب بوده و مسائل ارگونومیکی صندلی را برای کارمندان خود رعایت نمی‌کنند. صندلی کامپیوتر استاندارد، ضمن این که از نظر ساختار، وزن و شکل مناسب است، از نظر ظاهری نیز زیبایی کاربرپسند دارد.

انتخاب صندلی کامپیوتر استاندارد باعث می‌شود کم‌ترین فشار و آسیب به بدن شما وارد شود و آناتومی بدن و ستون فقرات اصلاح پیدا کند.

صندلی کامپیوتر استاندارد از احساس درد و خستگی مفرط جلوگیری می‌کند و مانع از ایجاد مشکل در نواحی حساس بدن مانند ناحیه گردن، کمر و پا می‌شود. در نهایت بهره وری و عملکرد کاربر بهتر می‌شود.

با توجه به رعایت شدن همه اصول و استاندارها در مورد بخش‌های مختلف صندلی، بهترین صندلی کامپیوتر برای همه کاربران با هر قد و وزنی مناسب خواهد بود.

سخن پایانی

صندلی کامپیوتر مناسب جزو مهم‌ترین وسایل لازم برای سیستم اداری یا خانگی محسوب می‎شود. زیرا به دلیل نشستن‌های طولانی مدت، سلامت جسمی و اسکلتی کاربر بسیار مورد توجه است. با دانستن ویژگی‎های یک صندلی کامپیوتر استاندارد و نکات مهم در مورد آن، هنگام خرید می‌توانیم مناسب‌ترین صندلی را تهیه کنیم. در صورت داشتن هر گونه سوال یا نظر در مورد این مقاله می‌توانید در قسمت کامنت با ماه همراه بوده یا با کارشناسان مجموعه ما در ارتباط باشید.

15 مورد بی نظیر انواع صندلی اداری به همراه معرفی کاربرد و استاندارد هر یک

اگر با مدل‌های مختلف صندلی‌های اداری و استانداردهای آن آشنا نباشید ممکن است هنگام خرید، صندلی نامرغوب و بی‌کیفیت را با قیمتی زیاد به شما بفروشند. پس با ما همراه باشید تا با انواع صندلی اداری بیشتر آشنا شویم.

در انتخاب صندلی باید به طراحی و کاربرد آن توجه داشت. بین صندلی‌ای که برای اداره، کنفرانس یا آزمایشگاه انتخاب می‌شود، با صندلی برای گیم یا کار با کامپیوتر تمایز و تفاوت زیادی وجود دارد. در این مطلب قصد داریم 15 مدل از مهم‌ترین و پرکاربردترین انواع صندلی اداری را همراه با کاربرد آن‌ها برای شما شرح ‎‌دهیم.

انواع صندلی اداری

1-صندلی مدیریت

صندلی‌های مدیریت، صندلی‌های بسیار بزرگ و بلندی هستند که فضای بیشتری را نسبت به صندلی‌های دیگر اشغال می‌کنند. قیمت بیشتری نسبت به صندلی‌های دیگر دارند اما برای استفاده طولانی مدت هستند و بسیار دیر فرسوده می‌شوند. بیشتر این صندلی‌ها دارای روکش چرم هستند. در قسمت نشیمن این صندلی از فوم سرد استفاده شده است که در هنگام نشستن و برخاستن مدیر، نشیمن به حالت اولیه خود بازگردد.

نمونه ای از صندلی اداری,کامپیوتر

2- صندلی کارمندی

صندلی کامندی پرکاربردترین و پرطرفدارترین نوع صندلی است که برای کارشناسان، متخصصان سازمان و کارمندان طراحی و ساخته می‌شود. ابعاد و وزن این صندلی بسیار کمتر از صندلی مدیریتی است. صندلی کارمندی پشتی صندلی کوتاه‌‎تری دارد و مناسب برای استفاده 5 الی 10 ساعت می‌باشد. این نوع صندلی نیز به دلیل استفاده طولانی باید دارای اصول ارگونومیکی بوده و مکانیزم تنظیم زاویه پشتی و جک تغییر ارتفاع داشته باشد.

3- صندلی کامپیوتر

این نوع صندلی‌ها ضمن این که تنوع بالایی دارند، به گونه‌ای ساخته می‌شوند که با میزهای کامپیوتر رابطه و هم‌خوانی خوبی برقرار کنند. البته جک تغییر ارتفاع مکانیزم تنظیم زاویه پشتی هم هستند. پایه های این نوع صندلی دارای پنج چرخ بوده که به کاربر امکان چرخش در هر جهتی را می‌دهد.

4- صندلی گیمینگ و بازی

صندلی گیمینگ از جمله صندلی‌های اداری گران قیمت و لوکس است و برای کسانی که مدت زمان زیاد مشغول بازی هستند یا کار بازی‌سازی انجام می‌دهند، مناسب می‌باشد. هم‌چنین از اصول و استانداردهای ارگونومیک در طراحی صندلی پیروی می‌کند.

5- صندلی ارگونومیک

این نوع صندلی طبق ضوابط و استانداردهای مرتبط و برای راحتی و افزایش بازدهی کارمند در محل کار طراحی و ساخته شده است. صندلی ارگونومیک از ایجاد درد یا تشدید آن در نواحی مختلف بدن جلوگیری می‌کند. هم‌چنین می‌تواند آسیب‌های اسکلتی-عضلانی مانند آرتروز، دیسک کمر، گردن و دست را کاهش دهد. اصولی که در ساخت این صندلی رعایت شده، از فیزیک بدن و گودی کمر حمایت کرده و باعث می‌شود هنگام نشستن، گردن خون افزایش پیدا کند.

نمونه صندلی اداری کنفرانس و جلسه

6- صندلی کنفرانس یا همگانی

انتخاب این گونه صندلی‌ها به مدیر شرکت یا اداره بستگی دارد. این نوع صندلی‌ها دارای دو نوع ثابت و متحرک هستند. نوع اول قابلیت تنظیم ندارد و پایه‌هایش ثابت است ولی نوع دوم دارای چرخ بوده و قابلیت تنظیم دارد. صندلی‌های کنفرانس به گونه‌ای طراحی می‌شوند که افراد بتوانند به همه اعضای اتاق کنفرانس یا سمینار اشراف داشته باشند. این صندلی برای استفاده در زمینه‌های آموزشی، دانشجویی یا دانش‌آموزی، نمایشی، انتشاراتی یا تبلیغاتی، حمایتی و مشاوره کاربرد دارند.

7- صندلی 24 ساعته

برای اشخاصی که به طور مداوم از صندلی استفاده می‌کنند این نوع صندلی بسیار مناسب است. مانند کارمندان و منشی که در مراکز تماس شرکتها کار میکنند. این صندلیها پشتی و کفی ضخیمی دارند و با فوم‌های با دوام بالا ساخته میشوند. موارد ارگونومیکی در این صندلیها به خوبی رعایت میشود. برای کسانی که کمردرد دارند و یا نشستن طولانی مدت به ستون فقرات آن‌ها فشار وارد می‌کند، صندلی‌های 24 ساعته ارگونومیک گزینه مناسبی خواهد بود. از آنجایی که مدت طولانی از این صندلی ها استفاده می شود بنابراین بیشتر احتمال خراب شدن دارند. برای تعمیر صندلی اداری مجموعه صندلی میلاد می تواند به شما کمک نماید.

8- صندلی پذیرش، انتظار یا مهمان

این گونه صندلی‌ها معمولا به صورت چهار پایه یا دارای پایه سورتمه‌ای هستند و مواد به کار برده شده در آن‌ها بیشتر از پلاستیک و چوب است. هم‌چنین به جای استفاده از فوم و چرم، از پارچه خالص استفاده می‌شود که باعث گردش هوا در نشیمن‌گاه و پشتی صندلی شود. صندلی انتظار در رنگ‌ها و طرح‌های متنوعی ساخته شده و در مکان‌های مختلفی مانند مطب دکتر، ترمینال‌ها، داروخانه‌ها و کنار میز یا محل پذیرش در شرکت استفاده می‌شود.

9- صندلی اداری مش (mesh)

در ساخت صندلی مش به جای فوم یا چرم از پارچه خالص و پوششی استفاده می‌شود که هنگام نشستن روی صندلی از نشیمن‌گاه و پشتی آن هوا به خوبی جریان پیدا کند. افرادی که از تعریق زیاد یا گرمای آزاردهنده در نشستن‌های بلند مدت گلایه دارند، می‌توانند از این نوع صندلی استفاده نمایند. صندلی مش را علاوه بر محل کار، به عنوان صندلی کامپیوتر در منزل نیز می‌توان استفاده کرد.

10- صندلی اپن

صندلی اپن که به آن صندلی صبحانه نیز گفته می‌شود، بیشتر در رستوران‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. ویژگی قابل توجه این نوع صندلی، تنظیم ارتفاع زیاد آن است. لذا برای میزها یا پیشخوان‌های بلند بسیار مناسب است. بیشتر خرابی‌های صندلی اپن، به شکسته شدن پایه‌های صندلی مربوط می‌شود. زیرا بیشترین فشار بر روی پایه‌های صندلی وارد می‌شود.

11- صندلی کلاسیک

انواع صندلی اداری کلاسیک اگر به صورت استاندارد ساخته شده باشند این امکان را فراهم می‌کند که ران‌های کارمند در زاویه 60 تا 70 درجه قرار بگیرند. هم‌چنین وزن باسن و زانو تقسیم شده و بدن فشار کم‌تری را تحمل می‌کند.

صندلی آموزشی در کلاس

12- صندلی آموزشی

این نوع صندلی به دلیل طراحی خاص آن، بیشتر در مراکز آموزشی و فرهنگی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از صندلی‌های آموزشی نیز در مدت زمان زیاد استفاده می‌شود؛ به همین دلیل راحتی و طراحی ارگونومیک آن بسیار حائز اهمیت است. بیشتر این صندلی‌ها از جنس پلاستیک و دارای پایه‌های فلزی هستند. برای راحتی بیشتر در قسمت نشیمن‌گاه و پشتی صندلی، تشک نرم وجود دارد.

13- صندلی اجرایی

صندلی‌های اجرایی معمولا دارای روکش چرم بوده و تنظیمات بیشتری نسبت به انواع دیگر صندلی دارند. این نوع صندلی از صندلی مدیریتی و کنفرانس نیز شکیل‌تر است و روکش‌های زیبا و چشمگیری دارد. صندلی‌های اجرایی در مقایسه با صندلی‌های دیگر گران‌تر بوده و بیشتر مدیران از این نوع صندلی استفاده می‌کنند. این صندلی تمام تنظیمات و استانداردهای ارگونومیک را دارا است.

14- صندلی کارگاهی

صندلی کارگاهی یا صندلی کار معمولا در انبارها، کارخانه و کارگاه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. صندلی کار مقاومت نسبتا زیادی نسبت به انواع دیگر صندلی دارد و برای فضاهای تنگ و کوچک مناسب است. راحتی در انجام کار، هنگام استفاده از این نوع صندلی خیلی بیشتر است؛ زیرا پاها جای کافی برای حرکت دارند.

15- صندلی آزمایشگاهی

صندلی‌های آزمایشگاهی دارای سطح غیر لغزنده بوده و برای محیط‌های استریل مناسب هستند. هم‌چنین به سادگی از میکروب و آلودگی پاک می‌شوند. طراحی این نوع صندلی‌ها باید به نحوی باشد که روکش صندلی و قطعات، درز نداشته باشد تا از ورود میکروب جلوگیری شود.

سخن پایانی

صندلی‌های اداری در کنار راحتی و رعایت موارد ارگونومی، زیبایی خاصی به دکوراسیون اداری می‌دهند. این صندلی‌ها به چند دسته تقسیم می‌شوند که آشنایی با آن‌ها در خرید صندلی به ما کمک می‌کند. عوامل مختلفی در انتخاب صندلی مناسب برای محیط کار دخیل هستند. کارشناسان مجموعه ما در کنار شما هستند تا بهترین و مقرون به صرفه‌ترین انتخاب را داشته باشید. در صورت داشتن هر گونه نظر، سوال یا مشاوره‌، با ما در ارتباط باشید.

تاثیر باورنکردنی رنگ صندلی اداری بر دکوراسیون محل کار

اکثر افراد بیشتر ساعات روز را در محل کار مانند اداره‌ها و شرکت‌ها می گذرانند. لذا محیط کار و تاثیری که بر روحیه و سطح انرژی شما در طول کار دارد، بخش جدایی ناپذیر از زندگی روزمره ماست.

برای ایجاد یک تغییر شگرف در محل کار و دکوراسیون بهتر است اطلاعات‌مان را در زمینه تاثیر رنگ‌ها، طراحی دکوراسیون و رنگ صندلی و مبلمان اداری بیشتر کنیم. در ادامه مقاله می‌توانید با کاربرد ترکیب رنگ صندلی اداری در دکوراسیون فضای کاری خود آشنا شوید.

تاثیر غیرقابل کتمان رنگ صندلی اداری در محیط کار

شاید اکثر ما از کنار رنگ صندلی‌هایی که در محل کار استفاده می‌کنیم، به سادگی رد شویم و تاثیر آن را ناچیز بدانیم. اما رنگ دکوراسیون و مبلمان اداری، تاثیر زیادی در خلق و خوی افراد، ایجاد خلاقیت و افزایش خروجی دارد. رنگ حتی این قدرت را دارد که شکل و اندازه صندلی و مبلمان و در کل اندازه محیط اتاق را تغییر دهد.

تاثیر رنگ متناسب با جنسیت می‌تواند متغیر باشد. طبق تحقیقاتی که انجام شده، زنان رنگ خاکستری و بژ و مردان رنگ نارنجی و بنفش را برای محیط‌های کاری دوست ندارند.

استفاده از رنگ‌های محرک و نشاط آور یا رنگ‌های با طول موج کم، مانند سبز کم رنگ و آبی کم رنگ به نوع کسب و کار شما دارد. رنگ‌های کمرنگ و ملایم، آرامش‌بخش بوده و موجب بهبود کارایی و تمرکز شده و حس کلی رفاه را هم بیشتر می‌کند.

روانشناسی رنگ‌ها

🔴 روانشناسی رنگ قرمز

رنگ قرمز انرژی بخش بوده و حس پویایی و هیجان را در فرد بیشتر می‌کند. افزایش جریان خون در بینایی نیز جزو تاثیرات تماشای وسایل قرمز رنگ است.

🔴 روانشناسی رنگ سبز

این رنگ نیز احساس آرامش و اطمینان خاطر را برای مصرف‌کننده به ارمغان می‌آورد. سبز روشن انرژی‌ دهنده و روحیه بخش بوده، و سبز تیره موجب افزایش تمرکز می‌شود. هم‌چنین برای طراحی محیط مدیریت نیز کاربرد داشته و قدرت و حرفه‌ای بودن فرد را منعکس می‌کند.

🔴 روانشناسی رنگ آبی

رنگ آبی به دلیل تاثیر آرامش‌بخشی که دارد و موجب افزایش حس اعتماد می‌شود، طرفداران بسیاری دارد. این رنگ، ضمن افزایش تمرکز، باعث نرمال شدن ضربان قلب و کاهش اضطراب می‌شود.

🔴 روانشناسی رنگ مشکی

مشکی، رنگ قدرتمندی است که اگر در جای مناسب از ان استفاده شود، تاثیر زیادی در شیک و زیبا شدن محیط دارد. این رنگ برای پروموت کردن محصولات گران قیمت گزینه خوبی بوده و می‌تواند در کنار رنگ ساده سفید، جلوه‌ای جسورانه ارائه دهد. البته استفاده نادرست و زیاد از این رنگ، موجب افسردگی و ناامیدی افراد می‌شود. اما به دلیل دیرتر کثیف شدن مبلمان، گزینه پرکاربردی برای صندلی‌های اداری است.

صندلی اداری سفید در کنفرانس

⚪ روانشناسی رنگ سفید

رنگ سفید ساده‌ترین و ایده‌آل ترین رنگ است که طرفداران زیادی دارد. این رنگ بیشتر حس آرامش ولی گاهی هم حس سردی را منتقل می‌کند. رنگ سفید با هر رنگی استفاده شود، ترکیب رنگی موفقیت آمیز خواهد بود.

🔴 روانشناسی رنگ زرد

زرد توسط روانشناسان رنگی، به عنوان رنگ خوش‌بینی تلقی شده و پر از انرژی و هیجان است. اعتقاد بر این است که رنگ زرد باعث ایجاد خلاقیت و نوآوری شده و بهتر است در محیط‌های کاری که نویسندگان، طراحان، هنرمندان، توسعه‌دهندگان و سایر متخصصان خلاق در آن فضا کار می‌کنند، به کار برده شود. البته استفاده خیلی زیاد از این رنگ، چشم را اذیت می‌کند.

🔴 روانشناسی رنگ قهوه‌ای

رنگ قهوه‌ای نماد زمین و خاک است و حس امنیت را به کاربر منتقل می‌‌کند. مصرف‌کننده با دیدن این رنگ، تمایل بیشتری به ماندن در آن محیط دارد. این رنگ، نماد قدرت و حرفه‌ای بودن هم محسوب شده و مورد توجه مدیران است.

بعضی از گروه‌های رنگی از طرف اکثر مردم واکنش مشترکی دریافت می‌کنند و علاقه‌مندان زیادی دارند. استفاده فرعی و جزئی از آن‌ها می‌تواند موجب تمایز و زیبایی شود. مانند رنگ‌های خنثی نظیر طوسی، کرم و بژ، زیتونی، مشکی و سفید.

چگونه رنگ صندلی اداری و مبلمان را درست انتخاب کنیم؟

تنوع در خرید و تهیه صندلی‌های اداری زیاد است. همین موضوع پیدا کردن صندلی اداری باکیفیت با رنگ و مدل مناسب و هماهنگ با دکوراسیون را برای صاحبان کسب و کار دشوار می‌کند. در تهیه انواع صندلی اداری علاوه بر راحتی باید سلامت کارکنان را هم در نظر گرفت که رنگ صندلی نقش مستقیم در آن دارد.

مبلمان و صندلی اداری باید متناسب با رنگ محیط و دیوارها بوده و در واقع مکمل یکدیگر باشند. رنگ صندلی اداری در شناختن ماهیت شغلی به مشتری هم تاثیر بسزایی دارد و منعکس‌کننده فرهنگ و برند کاری یک کسب و کار است. ترکیب رنگ در مبلمان اداری را می‌توانیم در کوسن هم اعمال کنیم.

انتخاب رنگ صندلی اداری به عوامل زیادی بستگی دارد؛ مانند رنگ میز، رنگ سایر مبلمان، نوع شغل، بزرگ ‌یا کوچک بودن فضا و غیره. گاهی لازم است برای بزرگ نشان دادن فضای محدود کاری، از صندلی‌های روشن استفاده کنیم. ‌یا زمانی که شغل ما پر از تنش و استرس است، باید از رنگ‌های ملایم برای رنگ صندلی اداری استفاده کرد. در بعضی مکان‌ها ترجیح می‌دهند برای مرتب نشان دادن محیط ‌یا به دلیل اینکه صندلی کثیف به نظر نرسد، از رنگ‌های تیره برای رنگ صندلی اداری استفاده می‌کنند.

نمونه از تاثیر رنگ صندلی و دکوراسیون بر محیط

چه ترکیب رنگی برای رنگ صندلی اداری مناسب است؟

رنگ‌ها بر اساس انرژی، به دو دسته سرد و گرم تقسیم می‌شوند. رنگ‌های سرد بیشتر در محیط‌های کوچک استفاده می‌شوند تا فضا را بزرگتر نشان دهند. برعکس، رنگ‌های گرم در مکان‌های بزرگتر کاربرد دارند تا فضا برجسته‌تر و شاخص‌تر جلوه کند. می‌توانید با توجه به جدول رنگ‌ها، از چند رنگ نزدیک به هم استفاده کرده و در قسمت‌های کوچک و محدود، از رنگ متضاد بهره ببرید. این کار برای صندلی و مبلمان اداری، در رنگ پارچه یا چوب مبلمان امکان‌پذیر است.

در دنیای پر از کسب و کارهای متنوع امروزی، تاثیر رنگ مبلمان و صندلی اداری و نقش آن‌‌ها در بازدهی کار افراد اثبات شده است. انتخاب و ترکیب رنگ‌ها به صورت هوشمندانه علاوه بر زیبایی، حس مثبت و تاثیرات آن‌ها را دو چندان می‌کند.

خلاقیت در انتخاب رنگ صندلی اداری

اگرچه استفاده از هارمونی رنگ‌ها، محیط را کلاسیک‌تر نشان می‎دهد؛ اما بعد از مدتی چشم بیننده را خسته می‌کند. استفاده از رنگ‌های متضاد به صورت محدود در مبلمان و دکوراسیون، محیط کار را زیبا و جذاب می‌کند. از خلاقیت در طراحی و استفاده از رنگ‌ها نترسید. جنس و رنگ صندلی‌های اداری شما می‌تواند ترکیبی از چوب و فلزات یا چرم هم باشد. خلاقیت درست در انتخاب رنگ مبلمان و صندلی اداری، شما را خاص‌تر خواهد کرد.

تعمیرات صندلی میلاد

تیم تعمیرات صندلی اداری میلاد، یک مجموعه حرفه‌ای و با تجربه در زمینه تعویض قطعات صندلی، رویه صندلی اداری، فوم و روکش صندلی اداری می‌باشد. مجموعه ما هم‌چنین مشاوره و پشتیبانی 24 ساعته داشته و کار تعویض چرم صندلی اداری، تعویض روکش صندلی اداری و تعمیر صندلی اداری و مبلمان را هم به نحو احسن انجام می‌دهد.

سخن پایانی

تاثیر رنگ دکوراسیون و هم‎چنین رنگ صندلی‌های اداری بر عملکرد کارمندان بر هیچ کس پوشیده نیست. خیلی خوب است که اطلاعات‌مان را در زمینه روانشناسی و تاثیر رنگ بیشتر کنیم تا بتوانیم به نحو احسن از تاثیرات آن در محیط کاری خود استفاده نماییم. انتخاب درست از ترکیب رنگی متناسب با شغل، برای محیط و مبلمان اداری، حرفه‌ای بودن ما را به مخاطب نشان خواهد داد.

phone-call-65x65

مشاوره رایگان

12 thoughts on “صداگیری درب های اکوستیک

  1. محمد گفت:

    برای صداگیری درب اداری و آکوستیک کردن درب از خدمات صندلی میلاد استفاده کردم و راضیم. تحویل بموقع و طبق برنامه.

  2. یوسفی گفت:

    سلام خداقوت. سپاس از خدمات شما قیمت خوبی داشتید و از خدمات درب شما راضی هستم

    1. admin گفت:

      سلام خوشحالیم از رضایت شما ما همیشه آماده خدمات تعمیر صندلی اداری به شما هستیم.
      موفق و پایدار باشید.

  3. حسین گفت:

    درب اکوستیک و غیر اکوستیک چه فرقی دارن؟

    1. admin گفت:

      اخر مقاله این صفحه رو مطالعه کنید و در صورت نیاز تماس بگیرید✔

  4. هومن جمشیدی گفت:

    درب شرکت رو تعمیر کردن و از خدمات شما نهایت تشکر رو دارم.

    1. admin گفت:

      سلام وقت بخیر اقای جمشیدی
      خوشحالیم که از تیم صندلی میلاد راضی بودین

  5. بهروز عباسی گفت:

    تشکر می کنم از تیم صندلی میلاد .خیلی کار را خوب انجام دادن و کیفیت کار خوب بود

    1. admin گفت:

      سلام وقت بخیر
      خوشحالیم که خدمات صندلی میلاد راضی بودین👏

  6. میلاد امایی گفت:

    ممنون از خدمات صندلی میلاد ؛ واقعا قطعات استفاده شده با کیفیت بودن و همچنین تعمیرکار حرفه ای و همه صندلی ها تعمیر شد🙌

    1. admin گفت:

      سلام آقای امایی
      ممنون از دیدگاه خوبتون
      خوشحالیم که از خدمات ما راضی بودید.

  7. علی بهرامی گفت:

    سلام .وقت بخیر .هزینه عایق کردن در حدودا چقدر هست ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *